OMDAT HET BETER KAN

Wij geloven dat de aankoop van een laadpaal duidelijker en transparanter kan.
We komen onze afspraken na, van eerste bezoek tot installatie. Door onze glasheldere offertes weten onze klanten precies waar ze aan toe zijn.

Contacteer ons
Profielfoto van ingenieur Bram, uw expert in laadpalen

ons team

Bram is het gezicht en eerste aanspreekpunt van Laadpalen Paterberg. Als ingenieur is hij van kleins af geinteresseerd door elektriciteit en energie. Hij denkt met je mee om de best passende installatie te vinden, die ook netjes wordt uitgevoerd.

Vanwaar komt de naam Paterberg? Als fervent wielertoerist is dit 1 van zijn favoriete hellingen tijdens een ritje in de Vlaamse Ardennen.Onze belofte

Onze producten bezorgen je gemoedsrust doordat ze kwalitatief zijn én perfect geïnstalleerd worden. Ze zijn bovendien gemakkelijk in gebruik, waardoor je meer tijd hebt om te genieten. We zorgen voor een feilloze installatie. Je kan steeds op ons rekenen, ook na de installatie van je toestel.
Installatie van laadpaal aan muur in Gent

ONZE toestellen

We werken met dé referentie in de markt: Peblar. Een innovatief en betrouwbaar merk, made in Holland, met de beste mogelijkheden op de markt. Zo ben jij zeker van je stuk, en wij ook.

ONZE Waarden

Betrouwbaar
Je kan op ons rekenen, als we een afspraak met je maken dan komen we die steeds na. En dat blijft zo, ook na de installatie van je laadpunt.
Professioneel
Doordat we ons specialiseren in laadpalen weten we perfect wat we doen. We optimaliseren het volledige proces, zowel qua aanpak als de installatie zelf.
Kwaliteit
We dragen afwerking hoog in het vaandel, zowel op technisch als esthetisch vlak. We profileren ons als dé premium partner voor de installatie van je slimme laadpaal.
Contacteer ons

Onze 3 beloftes

1
Duidelijke afspraken
2
Vlekkeloze installatie
3
Supersnelle klantendienst