DE BESTE LAADPAAL VOOR JOU

Ontdek de mogelijkheden van een slimme laadpaal voor jouw elektrische en hybride wagen. We bieden de perfecte oplossing voor elke situatie, zo kan jij het ganse jaar door thuis jouw elektrische auto opladen, zonder zorgen.

FUTURE PROOF

Elektrisch rijden is de toekomst. Beter voor het milieu, en voor je portomonnee, tenminste als je kan thuisladen. Openbare laadpunten zijn soms wel tot 3x duurder dan thuis!
Laadpaal geinstalleerd aan een tuinhuis in Oostakker

Geschikt voor elke wagen

Onze laadstations zijn geschikt voor alle types elektrische wagens en hybride. Er hangt een vaste kabel aan van 5 meter, die zeker op jouw auto past. Bovendien zijn onze laadpalen zowel geschikt voor binnen- en buitengebruik.

active Load Balancing

Slimme laadpalen met active load balancing, dat is onze specialiteit. We halen het maximale uit jouw elektriciteitsaansluiting, en denken na over hoe we de kosten voor jou laag houden.

Door de kwartierpiek zo laag mogelijk te houden, kan jij laden in alle comfort, zonder je blauw te betalen aan capaciteitstarief.
Gepersonaliseerde nummerplaat LAADPAAL, dat is onze focus

Volg het gebruik op de voet

Heb je thuis al een digitale meter? Dan installeren we een sensor om jouw elektriciteitsverbruik per seconde te volgen.
Jouw huishoudelijke toestellen krijgt altijd voorrang op de laadpaal, zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Monofase of driefase

We zijn gediplomeerde electriciens en kunnen ons mannetje staan in elke situatie. We controleren en meting de huidige staat van jouw zekeringkast, en voorzien gepast advies. Is er te weinig plaats, voorzien we een extra kastje. We werken niet met grijze leidingen, maar wel met wit (RAL 9010) of zwart (RAL 9005), om tot een esthetisch mooi resultaat te kopen.
Installatie van een extra zekeringkast naast de hoofdkast
Laadpaal een de muur van een fermette in Deinze

rij op gratis zonnestroom

Zonnepanelen en elektrisch rijden: een ideale combinatie. De batterij van een elektrische wagen is wel 10x groter dan een klassieke thuisbatterij.

Benieuwd wat een laadpaal kost?

Onze online prijsoverzicht geeft een idee van de mogelijkheden en stelt een aantal opties voor die je klaar en duidelijk met elkaar kan vergelijken.

AL ONZE TOESTELLEN

Laadstations zijn er in verschillende soorten en afmetingen. Er is een oplossing voor elke situatie, we maken je graag wegwijs welk toestel best past bij jouw situatie. We hebben ervaring met alle versies die Peblar aanbiedt: de Home & de Home Plus. We installeren deze zowel aan de muur, als op een vrijstaande paal.

montage aan muur

Peblar laadpaal met een transparante achtergrond

op een paal

Peblar laadbox op een zwarte paal

Onze 3 beloftes

1
Duidelijke afspraken
2
Vlekkeloze installatie
3
Supersnelle klantendienst